Nettsiden kommer snart i et nytt design. Les mer om vårt nye Corporate Brand her.

[wpseo_breadcrumb]

Sponsorat

Som sponsor av et radioprogram bygger du raskt kjennskap samtidig som du kan knytte merkevaren til programinnholdet som passer din målgruppe. Som sponsor kommer du nærmere det redaksjonelle innholdet, den positive energien og identiteten til programmet.

Å være sponsor passer både for etablerte brands som trenger økt top of mind, men også for nystartede brands som er avhengig av å bygge kjennskap på kort tid. Med rask kjennskapsbygging gjennom sponsorat er det lettere å bygge kunnskap med radiospotter hvor man kan gi mer informasjon om brandet.

Hos oss kan du sponse programmer som Morgenklubben, Trafikken og Været eller sendeflater som Helg, Formiddag eller Ettermiddag. På våre søsterkanaler kan du sponse hele kanalen gjennom dagen som for eksempel Møller nyttekjøretøy gjør med Radio Rock.

Sponsorater er mer enn en lydvignett før, i og etter programmet. Du får også muligheten til å bidra til lytterkonkurranser og andre spennende aktiviteter. Slike konkurranser starter ofte med redaksjonell informasjon for å leve videre på kanalens Facebook-side hvor det visuelle blir spredt av våre Facebookfans til opptil flere hundre tusen personer organisk.

No ansatte