Nettsiden kommer snart i et nytt design. Les mer om vårt nye Corporate Brand her.

[wpseo_breadcrumb]

Radio

Økonometrisk analyser viser at ved å flytte penger fra andre medier til radio oppnår du en høyere avkastning på totalkampanjen uten ekstra kostnad. (ROI) Radioreklame er en av de rimeligste metodene for å nå ut til mange, samtidig er radio en av de mest effektive mediekanalene.

En stor del av radiolyttingen foregår på dagtid og utenfor hjemmet. Om det er i bilen, på toget eller på jobben så kan du påvirke forbrukernes beslutning tett på kjøpsøyeblikket.

Radio har høy tillit og reklamen din ligger plassert i et positivt og trygt miljø hvor stemningen er god og holdningene til reklame er positiv. Lytterfrafallet i reklameavbrudd er forsvinnende lavt på radio. Lytterne er både vant til -og liker god radioreklame.

Geir Lamo

Strategic Client Lead
+47 93245294

Produkter

Sponsorat

Som sponsor av et radioprogram bygger du raskt kjennskap samtidig som du kan knytte merkevaren til programinnholdet som passer din målgruppe. Som sponsor kommer du nærmere det redaksjonelle innholdet, den positive energien og identiteten til programmet.

Konkurranser

Konkurranser engasjerer og gleder. Ønsker du å skape engasjement rundt en merkevare, eller et produkt kan en konkurranse som setter søkelys på produktets egenskaper være løsningen. Her er mulighetene mange.

Event

Radio er unikt. Vi skaper live-events hverdag i våre live-sendinger. Vi snakker til flere hundretusen nordmenn daglig. Radio er den perfekte partneren når du skal skape et lokalt, eller nasjonalt event.

Reklamespot

En reklamespot er det mange tenker på som den vanligste formen for radioreklame. Denne kan kjøres på de radiokanalene du ønsker, eller på hele nettverket til Bauer Media.