Nettsiden kommer snart i et nytt design. Les mer om vårt nye Corporate Brand her.

Hjem / Radio Rock

Radio Rock

Ekte rock til folket – døgnet rundt! På Radio Rock finner du rock, rock og atter rock. Presentert av folk som elsker gitarriff, trommesoloer og den råeste musikken i verden. Hver dag starter med Norges morsomste morgenshow STÅ OPP!

269 000
Ukentlig dekning
25-54
Alder målgruppe
548 000
Månedlig dekning

Produkter

Sponsorat

Som sponsor av et radioprogram bygger du raskt kjennskap samtidig som du kan knytte merkevaren til programinnholdet som passer din målgruppe. Som sponsor kommer du nærmere det redaksjonelle innholdet, den positive energien og identiteten til programmet.

Konkurranser

Konkurranser engasjerer og gleder. Ønsker du å skape engasjement rundt en merkevare, eller et produkt kan en konkurranse som setter søkelys på produktets egenskaper være løsningen. Her er mulighetene mange.

Event

Radio er unikt. Vi skaper live-events hverdag i våre live-sendinger. Vi snakker til flere hundretusen nordmenn daglig. Radio er den perfekte partneren når du skal skape et lokalt, eller nasjonalt event.

Reklamespot

En reklamespot er det mange tenker på som den vanligste formen for radioreklame. Denne kan kjøres på de radiokanalene du ønsker, eller på hele nettverket til Bauer Media.

Caser

Radio Rock

 podkaster

Andre kanaler fra 

Radio Rock