Nettsiden kommer snart i et nytt design. Les mer om vårt nye Corporate Brand her.

Hjem / Radio Vinyl

Radio Vinyl

De ikoniske sangene og de legendariske artistene fra 60- og 70-tallet er kjernen til Radio Vinyl. Presentert av kunnskapsrike og kjente programledere som Finn Bjelke, Leif-Erik Forberg, Siv Stubsveen, Vidar Lønn-Arnesen, Yan Friis, Rune Dahl, Lars Eikanger m.fl.

Radio Vinyl er også hjemmet til Finn Bjelkes Popquiz, samt en rekke spesialprogram om populærmusikk ledet av kjente og kjære programledere. Radio Vinyl har en stor og aktiv følgerskare på Facebook kan vise flere vellykkede samarbeid med kommersielle partnere.

189 000
Ukentlig dekning
45+
Alder målgruppe
595 000
Månedlig dekning

Produkter

Sponsorat

Som sponsor av et radioprogram bygger du raskt kjennskap samtidig som du kan knytte merkevaren til programinnholdet som passer din målgruppe. Som sponsor kommer du nærmere det redaksjonelle innholdet, den positive energien og identiteten til programmet.

Konkurranser

Konkurranser engasjerer og gleder. Ønsker du å skape engasjement rundt en merkevare, eller et produkt kan en konkurranse som setter søkelys på produktets egenskaper være løsningen. Her er mulighetene mange.

Event

Radio er unikt. Vi skaper live-events hverdag i våre live-sendinger. Vi snakker til flere hundretusen nordmenn daglig. Radio er den perfekte partneren når du skal skape et lokalt, eller nasjonalt event.

Reklamespot

En reklamespot er det mange tenker på som den vanligste formen for radioreklame. Denne kan kjøres på de radiokanalene du ønsker, eller på hele nettverket til Bauer Media.

Caser

Radio Vinyl

 podkaster

Andre kanaler fra 

Radio Vinyl