Nettsiden kommer snart i et nytt design. Les mer om vårt nye Corporate Brand her.

Hjem / Det går mot lysere tider

Det går mot lysere tider

Med våren og sommeren rett rundt hjørnet starter planleggingen av sesongens aktiviteter for fullt. Festivaler, messer, arrangementer, familieparker og badeland står høyt på listen for mange, og Bauer Media er her for å bistå bedrifter med å nå ut til nye kunder i denne travle tiden.

Heidi Thomassen

Head of analytics

Publisert 29. februar 2024

En unik lytterbase

Bauer Media har en overvekt av personer som deltar i kulturelle og musikalske begivenheter. Statistikk viser at over halvparten av de som deltar på festivaler, rundt 60 000 personer, samt nesten en tredjedel av konsertgjengere, om lag 149 000, er Bauer-lyttere. Dette gjør Bauers kanaler til et effektivt medium for å nå ut til et engasjert og kulturinteressert publikum. 

Familievennlige aktiviteter

For barnefamilier som planlegger besøk til familieparker og badeland, representerer Bauer Media også en verdifull kanal for å nå ut. Med over 300 000 lyttere som har barn i alderen 0-12 år, står Bauer sterkt blant familieorienterte lyttere som søker etter morsomme og minneverdige opplevelser for hele familien.

Et impulsivt og eventyrlystent publikum

Bauer Medias lyttere kjennetegnes av at de er impulsive og liker spenningsfylte opplevelser. Dette gjør Bauer Medias kanaler ideelle for å markedsføre arrangementer og opplevelser som appellerer til et eventyrlystent og sosialt publikum.

Hvordan nå nye kunder?

Våren og sommeren er sesonger fylt med forventninger og muligheter, og vi Bauer Media står klare for å hjelpe din virksomhet med å nå ut til et bredt og variert publikum. Vi tilbyr engasjerte og interesserte lyttere over hele landet!

Få tilgang til hele rapporten her.