Nettsiden kommer snart i et nytt design. Les mer om vårt nye Corporate Brand her.

Hjem / Om oss

Bauer Media

Hver uke når vi ut til over 2,2 millioner mennesker gjennom radio, podkast og vårt nettverk for digital lyd-annonsering Audiostream. Vi hjelper deg med din lydannonsering.

Hvem er vi

Bauer Media Audio er Europas største kommersielle radiokringkaster. I Norge står Bauer Media bak 80 radiokanaler og et voksende nettverk av podkaster. Vi er tilgjengelig på DAB, nett og mobil. Bauer Media AS driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, Kiss og P24-7 MIX, KOS og FUN. Alle kanalene er tilgjengelig nasjonalt på DAB, via våre apper og på nett.

Bauer Media AS tilbyr også et Premium-abonnement der samtlige radiokanaler selskapet står bak kan høres uten reklame, samt lytterne får eksklusivt innhold og kvalitetspodkaster. Selskapet har ca. 70 medarbeidere med hovedkontor i Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.

 

Vårt formål og verdier

Vårt formål er å bidra til en rikere hverdag
Det gjør vi ved å underholde, informere og inspirere lytterne våre hver eneste dag. Vi forstår og bryr oss om samfunnet vi er en del av.

Derfor skaper vi innhold, produkter og tjenester som dekker kundenes skiftende behov. Gjennom vårt underholdningsnettverk av radiokanaler og podkaster bygger vi meningsfylte kulturelle koblinger med vårt publikum. Sammen med våre sterke merkevarer og innsiktsfulle løsninger gir dette oss stor påvirkningskraft.

Vi bidrar til at våre lytteres verden høres bedre ut
Som lidenskapelige eksperter på lyd, bidrar vi til at verden høres bedre ut gjennom fremragende radio og lyd – noe som igjen skaper glede for lytterne og kommersiell verdi for merkevarer.

Vi elsker det vi gjør
Alt vi gjør er basert på lidenskap, tillit og glede. Vi tenker nytt, fremmer kreativitet, samarbeid og samhandling. Det har gitt oss et rikt univers av lyd, godt likte og levende merkevarer – og gir store muligheter for kommersielle samarbeid.

Ønsker du å annonsere eller vite mer om Bauer Media? Ta kontakt med oss her.

Ledelsen

Jim Receveur

CEO
+45 40609042

Benita K. Jørgensen

CFO/COO
+47 91532060

Kristoffer Vangen

CPO & CMO, Editor in chief
+47 93233021

Henning Lie

CTO
+47 93233013

Lise Lillevold

CCO
+47 91392841

Eiere

 I juli 2015 ble våre kanaler og produkter en del av det multinasjonale selskapet Bauer Media Group. Bauer Media Group er Europas største privateide publiseringshus og ledes av Yvonne Bauer. Gruppen er verdensomspennende med over 600 magasiner og en portefølje på over 400 digitale medieprodukter i tillegg til over 100 radio- og TV stasjoner fordelt på 20 land. Totalt har gruppen ca. 11 500 ansatte. Hovedkontoret til Bauer Media Group ligger i Hamburg, Tyskland.

Åpenhetsloven

Åpenhetsloven trådte i kraft 1. juli 2022. Den skal sikre respekten for grunnleggende menneskerettigheter og anstendig arbeidsforhold. Bauer Media AS er omfattet av loven.

Her kan du lese mer om vårt arbeid: Sustainability – Bauer Media

Her kan du lese om våre medarbeidernes etiske retningslinjer Bauer Media Code of Conduct

Du kan også rapportere mulige brudd på retningslinjene ved hjelp av vår konsernomfattende SpeakUp Rapporteringssystem, der du kan rapportere bekymringer på en trygg og anonym måte.

Har du spørsmål til vårt arbeid kan du kontakte oss på hei@bauermedia.no . Vi vil svare deg i løpet av tre uker.