Nettsiden kommer snart i et nytt design. Les mer om vårt nye Corporate Brand her.

Hjem / Audiostream

Audiostream

Audiostream er Bauer Media sitt nettverk for digital audio annonsering. Her finner du flere kjente kanaler og plattformer i et trygt annonsemiljø. Det er flere segmenteringsmuligheter på demografi og kontekstuelt.

Nå ut til hele 500 000 personer hver eneste uke med Audiostream. Her får du alt på ett sted innen lyd med podkast, strømmet radio og musikk med over 100 publisister i nettverket. Du får distribuert reklamen din på kjente lytteplattformer som Spotify, Apple podcast, Google podcast og mange andre lytteplattformer inkludert på smarthøyttalere og i biler.

I tillegg til Bauer Media sitt eget varelager får annonsører tilgang til varelageret fra blant annet Nettavisen, TV2, Splay og fra flere internasjonale aktører som Targetspot og podkastnettverket Wondery, på tvers av Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Audiostream i kombinasjon med radio.

Annonserer du allerede på radio så vil du også få en tilleggsdekning med Audiostream. Bruk samme spott på radio eller tilpass spotten etter behov. Det er liten dobbeltdekning mellom våre radiolyttere på dab og strømmelyttere. Samlet når Bauer Media ut til ca. 2,2 millioner lyttere ukentlig.

Via Bauer Audiostream har annonsører også tilgang til over 2 millioner unike digitale lyttere i Norden, tilgjengelig for både direkte og programmatisk salg.

Kontakt oss

Vil du vite mer? Ta kontakt med salgsavdelingen

Produkter

Reklamespot

En reklamespot er det mange tenker på som den vanligste formen for radioreklame. Denne kan kjøres på de radiokanalene du ønsker, eller på hele nettverket til Bauer Media.