Nettsiden kommer snart i et nytt design. Les mer om vårt nye Corporate Brand her.

Hjem / Turtlevask fra Shell og 7-Eleven setter verdensrekord i bilvask

Turtlevask fra Shell og 7-Eleven setter verdensrekord i bilvask

Turtlevask fra Shell og 7-Eleven setter verdensrekord i bilvask sammen med Geir Schau og Morgenklubben. Radiospotter, redaksjonell forankring og digitale konsepter rullet over Radio Norges flater i totalt 9 uker.

Roger Løvseth

Strategic Client Lead

Shell/ 7-Eleven har 82 stasjoner fordelt over hele landet. Shell driver bensinpumpene og 7-Eleven har ansvaret for kiosksalget og bilvasken. Sammen hadde de et brennende ønske om å sette verdensrekord i bilvask, og lurte på om Radio Norge kunne lage noe om verdensrekordforsøket i redaksjonell tid. Ønsket var, i tillegg til å sette fokus på salg av Turtlevask, å skape intern motivasjon i selskapet.

Vi bygget et konsept rundt Geir Schau og Morgenklubben, som tillot oss å snakke om bilvask på en naturlig måte over tid. Radio Norges deltagelse var helt avgjørende for at den gamle rekorden fra Australia (6 277 vaskede biler i løpet av 8 timer) ble knust.

Aktiviteten strakk seg over totalt 9 uker, med en avsluttende maratonsending på rekorddagen. Totalt ble det avviklet over 80 redaksjonelle innslag relatert til verdensrekordforsøket. Shell/ 7-Eleven og Geir Schau er nå offisielle innehavere av verdensrekorden «flest biler vasket på åtte timer» Den nye rekorden er på 9 748 biler.

Roger Løvseth

Strategic Client Lead
+47 41910002