Nettsiden kommer snart i et nytt design. Les mer om vårt nye Corporate Brand her.

Hjem / Radio Topp 40

Radio Topp 40

Hit etter hit etter hit. Oppskriften er enkel. Radio Topp 40 spiller de største hitene i verden, hele tiden. Den entusiastiske programlederen Kristian Rønning presenterer Norges Topp 40 mest likte låter, blandet med intervjuer av artistene selv. Radio Topp 40 vil med sine gode lyttertall hjelpe deg ut til en målgruppe de fleste ønsker å nå.

242 000
Ukentlig dekning
15-34
Alder målgruppe
856 000
Månedlig dekning

Produkter

Sponsorat

Som sponsor av et radioprogram bygger du raskt kjennskap samtidig som du kan knytte merkevaren til programinnholdet som passer din målgruppe. Som sponsor kommer du nærmere det redaksjonelle innholdet, den positive energien og identiteten til programmet.

Konkurranser

Konkurranser engasjerer og gleder. Ønsker du å skape engasjement rundt en merkevare, eller et produkt kan en konkurranse som setter søkelys på produktets egenskaper være løsningen. Her er mulighetene mange.

Event

Radio er unikt. Vi skaper live-events hverdag i våre live-sendinger. Vi snakker til flere hundretusen nordmenn daglig. Radio er den perfekte partneren når du skal skape et lokalt, eller nasjonalt event.

Reklamespot

En reklamespot er det mange tenker på som den vanligste formen for radioreklame. Denne kan kjøres på de radiokanalene du ønsker, eller på hele nettverket til Bauer Media.

Caser

Radio Topp 40

 podkaster

Andre kanaler fra 

Radio Topp 40