Nettsiden kommer snart i et nytt design. Les mer om vårt nye Corporate Brand her.

[wpseo_breadcrumb]

P24-7 Kos

P24-7 er Norges non-stop musikkradiokanaler. Disse består av tre radiokanaler som passer tre forskjellige stemninger. og P24-7 KOS spiller musikk du kan slappe av til. P24-7 er skapt for de som ønsker god musikk uten for mange avbrytelser, men samtidig vil holde seg oppdatert på trafikk og nyheter gjennom dagen.

I tillegg til P24-7 KOS finnes P24-7 MIX, som spiller en blanding av de største hittene fra 2000-tallet, og P24-7 FUN, som fokuserer utelukkende på gladmusikk fra 2000-tallet.

140 000
Daglige lyttere
25-44
Alder målgruppe
440 000
Ukentlige lyttere

Produkter

Sponsorat

Som sponsor av et radioprogram bygger du raskt kjennskap samtidig som du kan knytte merkevaren til programinnholdet som passer din målgruppe. Som sponsor kommer du nærmere det redaksjonelle innholdet, den positive energien og identiteten til programmet.

Konkurranser

Konkurranser engasjerer og gleder. Ønsker du å skape engasjement rundt en merkevare, eller et produkt kan en konkurranse som setter søkelys på produktets egenskaper være løsningen. Her er mulighetene mange.

Event

Radio er unikt. Vi skaper live-events hverdag i våre live-sendinger. Vi snakker til flere hundretusen nordmenn daglig. Radio er den perfekte partneren når du skal skape et lokalt, eller nasjonalt event.

Reklamespot

En reklamespot er det mange tenker på som den vanligste formen for radioreklame. Denne kan kjøres på de radiokanalene du ønsker, eller på hele nettverket til Bauer Media.

Caser

P24-7 Kos

 podkaster

Andre kanaler fra 

P24-7 Kos