Nettsiden kommer snart i et nytt design. Les mer om vårt nye Corporate Brand her.

Hjem / Radio Norge

Radio Norge

Radio Norge er kanalen for deg som liker masse forskjellig musikk! Gjennom dagen får du selskap av hyggelige programledere og et stort utvalg av musikk fra forskjellige tiår og sjangere – Variert musikk!

På Radio Norge kan du også høre Morgenklubben mandag til fredag fra 06:00 til 10:00. Morgenklubben er et av Norges mest populære morgenprogram. Her møter du Øyvind Loven, Geir Schau og Kim Dahl som hver morgen snakker om alt fra de små tingene i livet til dagens hendelser. Dette gjør de sammen med lytterne som hver dag ringer inn og deltar i samtalene.

1 162 000
Ukentlig dekning
25-54
Alder målgruppe
1 319 000
Månedlig dekning

Produkter

Sponsorat

Som sponsor av et radioprogram bygger du raskt kjennskap samtidig som du kan knytte merkevaren til programinnholdet som passer din målgruppe. Som sponsor kommer du nærmere det redaksjonelle innholdet, den positive energien og identiteten til programmet.

Konkurranser

Konkurranser engasjerer og gleder. Ønsker du å skape engasjement rundt en merkevare, eller et produkt kan en konkurranse som setter søkelys på produktets egenskaper være løsningen. Her er mulighetene mange.

Event

Radio er unikt. Vi skaper live-events hverdag i våre live-sendinger. Vi snakker til flere hundretusen nordmenn daglig. Radio er den perfekte partneren når du skal skape et lokalt, eller nasjonalt event.

Reklamespot

En reklamespot er det mange tenker på som den vanligste formen for radioreklame. Denne kan kjøres på de radiokanalene du ønsker, eller på hele nettverket til Bauer Media.

Caser

Radio Norge

 podkaster

Andre kanaler fra 

Radio Norge